Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Togo Sam Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cafea Togo Divine 250g
62 lei
Brand
TOGO premium coffee
Cod produs
5941472584740
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cafeaua premium „Divine” este o alegere desavarsita pentru cei care cauta o experienta divina in fiecare ceasca. Aceasta cafea provine din Nicaragua, cultivata la o altitudine de 1500-1600 de metri.

Aroma cafelei „Divine” este o incantare pentru simturile tale. Notele dominante de portocale aduc o nota vibranta si citrica, care se imbina armonios cu aromele catifelate de ciocolata cu lapte. In plus, vei descoperi si accente de cacao, care adauga profunzime si o nota usor amaruie, completand perfect profilul gustativ.

Prin prajirea la nivel mediu, cafeaua „Divine” isi pastreaza echilibrul si caracteristicile distincte. Prin aceasta prajire, aromele se dezvolta in mod armonios, oferind o experienta gustativa plina de rafinament si satisfactie.

Fiecare inghititura din cafeaua „Divine” te va transporta intr-o lume a placerii si a desfatarii. Savureaza cu bucurie aceasta bautura divina si lasa-te invaluit de aromele delicate de portocale, ciocolata cu lapte si cacao. Cafeaua „Divine” este un adevarat dar pentru tine, incantandu-te cu fiecare savoare si transportandu-te intr-o lume a bucuriei si a placerii supreme.
Din Gura in Gura