Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Togo Sam Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cafea Togo Inspiration
62 lei
Brand
TOGO premium coffee
Cod produs
5941472584733
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cafeaua premium „Inspiration” este un blend captivant a celor mai bune cafele provenite din Brazilia si Kenya. Aceasta intrepatrundere a originilor creeaza o experienta gustativa exceptionala si iti ofera o adevarata sursa de inspiratie.

Cultivate la o altitudine impresionanta de 1700 de metri, boabele de cafea din „Inspiration” beneficiaza de climatul si solul favorabile pentru a dezvolta arome si caracteristici unice.

Aroma cafelei „Inspiration” este imbogatita de notele bogate de ciocolata, care aduc o dulceata fina si satisfacatoare in fiecare inghititura. Aceste note sunt imbratisate de un strop de prospetime dat de esenta de portocale si mandarine, oferind o nota vibranta si citrica care completeaza perfect profilul gustativ.

Prajirea la nivel mediu a acestui amestec permite fiecarei caracteristici sa straluceasca in mod echilibrat, astfel incat sa poti savura in deplinatate aromele si nuantele fiecarei componente.

Cafeaua „Inspiration” este o alegere perfecta pentru cei care cauta o experienta gustativa remarcabila si o sursa de inspiratie in fiecare zi. Fiecare ceasca preparata din aceste boabe te va incanta si te va transporta in peisajele fermecatoare ale Braziliei si Kenyei, iar notele de ciocolata, portocale si mandarine te vor invalui intr-o atmosfera reconfortanta si plina de vitalitate. Savorand aceasta cafea, vei gasi inspiratie si bucurie in fiecare inghititura.
Din Gura in Gura